ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Χειροπέδες σε άνδρα που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον σκύλο γειτόνισσας

Ο ηλικιωμένος αρνείται τα πάντα από την πρώτη στιγμή

Λάρισα: Χειροπέδες σε άνδρα που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον σκύλο γειτόνισσας

Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Λάρισα κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο γειτόνισσας του.

Ο σκύλος ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Όπως υποστηρίζει ο αυτόπτης μάρτυρας, ο σκύλος μπήκε στο στόχαστρο ενός 80χρονου, που αμέσως μετά όπως λέει, έβαλε το ζώο σε μια σακούλα για να κρύψει τα ίχνη της ενοχής του.

Η ιδιοκτήτρια του ζώου έκανε μήνυση και ο ηλικιωμένος, που είναι γείτονάς της, σε χωριό στη Λάρισα, συνελήφθη. Αρνείται τα πάντα από την πρώτη στιγμή. Αφέθηκε ελεύθερος με όρους μέχρι να δικαστεί, με το όλο θέμα να έχει αναστατώσει τους κατοίκους της περιοχής, που περιμένουν να μάθουν όλα όσα συνέβησαν.

Από την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της κακοποίησης ζώου συντροφιάς, της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, όπως και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, μετά την απολογία του στον ανακριτή χθες το μεσημέρι, αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, όπως και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι να δικαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ από το Α.Τ. Κιλελέρ κατασχέθηκε η επαναληπτική καραμπίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.