ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Χειροπέδες σε ανήλικο αλλοδαπό που εκβίαζε ανήλικο και κατάφερε να του αποσπάσει 4.000 ευρώ

Κατά την έρευνα στο σπίτι του δράστη, εντοπίστηκε η μητέρα του να εκθέτει σε κίνδυνο άλλον ανήλικο γιο της, έχοντάς τον κλειδωμένο στο εσωτερικό

Λάρισα: Χειροπέδες σε ανήλικο αλλοδαπό που εκβίαζε ανήλικο και κατάφερε να του αποσπάσει 4.000 ευρώ

Συνελήφθησαν το Σάββατο (2/12) στη Λάρισα έναν ανήλικος αλλοδαπός και η μητέρα του.

Συγκεκριμένα, εναντίον των δύο ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της εκβίασης, της απάτης, της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της έκθεσης.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ύστερα από καταγγελία μια γυναίκας για κλοπή του ποσού των 7.500 ευρώ, προέκυψε ότι ένας ανήλικος αλλοδαπός εκβίαζε για δύο μήνες τον γιο της με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και την άσκηση ψυχολογικής βίας και του απέσπασε συνολικά το ποσό των 4.000 ευρώ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο ανήλικος δράστης έστειλε και πάλι μήνυμα μέσω των social media στον νεαρό και του ζήτησε το ποσό των 1.700 ευρώ. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και το θύμα πήγε στο ραντεβού έχοντας στην κατοχή του 200 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών στο σημείο, ο ανήλικος δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ κατά την ακινητοποίησή του προέβαλε σθεναρή αντίσταση, απωθώντας αστυνομικό. Από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν, επιπλέον, και κατασχέθηκαν:

– ένα μαχαίρι, τύπου «καράμπιτ»,

– ένα ηλεκτρικό πατίνι, η προέλευση του οποίου διερευνάται και

– το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ.

Επιπλέον, κατά την έρευνα, εντοπίστηκε η μητέρα του ανήλικου αλλοδαπού να εκθέτει σε κίνδυνο άλλον ανήλικο γιο της, έχοντάς τον κλειδωμένο στο εσωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.