ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο 76χρονος που παρέσυρε την 41χρονη με το αγροτικό του

Ο οδηγός μετά την παράσυρση σταμάτησε το όχημα σε απόσταση περίπου 30 μέτρων μετά

Λάρισα: Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο 76χρονος που παρέσυρε την 41χρονη με το αγροτικό του

Υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, φέρεται να είχε καταναλώσει ο οδηγός του αγροτικού που παρέσυρε και σκότωσε μια 41χρονη, χθες Τρίτη (11/07) στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει το Onlarissa.gr, το αλκοτέστ έδειξε πως ο 76χρονος είχε υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο τρεις φορές περισσότερο!

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τη διάβαση και έμελλε να χάσει εκεί τη ζωή της αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν την παρέσυρε το αγροτικό.

Η 41χρονη ζούσε μόνιμα με την οικογένειά της στις ΗΠΑ και βρισκόταν στη Λάρισα για διακοπές στους δικούς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός μετά την παράσυρση, σταμάτησε το όχημα σε απόσταση περίπου 30 μέτρων μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.