Έρχεται «βαρύς» χειμώνας. Στις τσέπες μας...

Λαύριο: Αυτός είναι ο 32χρονος Ρουμάνος που επιτέθηκε στην πρώην του (φώτο)

Η 32χρονη νοσηλεύεται σοβαρά

Λαύριο: Αυτός είναι ο 32χρονος Ρουμάνος που επιτέθηκε στην πρώην του (φώτο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 32χρονο Ρουμάνο που εισέβαλε στη μεζονέτα και να επιτέθηκε στην 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και στον 33χρονο σύντροφό της έρχεται στη δημοσιότητα, ενώ και οι δύο παραμένουν στο νοσοκομείο.

Η 32χρονη είχε απευθυνθεί επανειλημμένα στις Αρχές μετά τον χωρισμό της, καταγγέλλοντας περιστατικά ενδοοικογενειακής απειλής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά την πρώτη καταγγελία στις 27 Νοεμβρίου 2025 της είχε χορηγηθεί και Panic Button.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία καταγγελία, στις 3 Σεπτεμβρίου 2026. Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί του ΑΤ Λαυρεωτικής εντόπισαν στην κατοχή του 32χρονου ένα εργαλείο κοπής μήκους 22 εκατοστών και μία μεταλλική ράβδο.

Παρά τα ευρήματα, αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση της Δικαιοσύνης, καθώς κρίθηκε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι για την κράτησή του.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 32χρονος φέρεται να έφτασε στη μεζονέτα όπου διέμενε η πρώην σύντροφός του στο Λαύριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, έσπασε με βαριοπούλα ένα τζάμι για να μπει στο σπίτι και στη συνέχεια επιτέθηκε με μαχαίρι στους δύο ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα.

Η 32χρονη τραυματίστηκε στην πλάτη και στα χέρια, ενώ ο 33χρονος σύντροφός της υπέστη τραύματα στα πλευρά, στην κλείδα και στα γεννητικά όργανα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας. Η γυναίκα διακομίστηκε στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο 33χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο μικρά παιδιά της 32χρονης, ηλικίας 3 και 2 ετών, τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κοιμόντουσαν στον πρώτο όροφο την ώρα της επίθεσης.

Μετά την επίθεση, ο 32χρονος αποχώρησε από τη μεζονέτα και παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λαυρεωτικής, όπου παραδόθηκε στις Αρχές.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.