ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λεωφόρος Σουνίου: Αυτοκίνητο παρέσυρε 52χρονο – Ακρωτηριάστηκε ο άνδρας

Ο δημοτικός υπάλληλος δίνει μάχη για τη ζωή του

Λεωφόρος Σουνίου: Αυτοκίνητο παρέσυρε 52χρονο – Ακρωτηριάστηκε ο άνδρας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Σαρωνικό, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός άνδρα ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική, με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Σουνίου στο ύψος της περιοχής Πέτας Σαρωνικού.

Θύμα του ήταν ένας δημοτικός υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε τη δουλειά του, στο σημείο του ατυχήματος είχε σταματήσει ένα απορριμματοφόρο του Δήμου με αναμμένο τον φάρο και τα αλάρμ και οι υπάλληλοι μάζευαν τους κάδους.

Τότε, ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρός κάτοικος Κερατέας, έπεσε με δύναμη πάνω στο απορριματοφόρο και παρέσυρε τον άτυχο υπάλληλο την στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου, με τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος να μην έχουν διευκρινιστεί ακόμα.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με την κατάστασή του να κρίνεται πολύ σοβαρή και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως είπαν από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου μίλησε για την κατάσταση του άτυχου άνδρα (είναι πατέρας δύο παιδιών) και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν:

«Μεταφέρθηκε αμέσως στο ΚΑΤ, όπου έχασε το ένα του πόδι. Ήταν 7-8 ώρες χειρουργείο για να του κάνουν ανάταξη και στη λεκάνη και στο άλλο του το πόδι. Είναι σε μία κατάσταση πάρα πολύ σοβαρή στην εντατική. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιο νεότερο γιατί απ΄ ότι μας είπαν οι γιατροί είναι σταθερή η κατάστασή του».

Το απορριμματοφόρο βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια και είχε αναμμένα τα αλάρμ, αλλά και τους ειδικούς φάρους. Ο κ.Φιλίππου σχολίασε ότι οι εργαζόμενοι ενήργησαν ορθά και είχαν όλα τα προειδοποιητικά αναμμένα και επεσήμανε ότι ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου έτρεχε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από ότι έχω πληροφορηθεί από την Τροχαία ήταν με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.