ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Λεπτοκαρυά: Αφύλακτη η διάβαση τρένου ενώ παιδιά παίζουν σε απόσταση 20 μέτρων

Κάτοικος της Λεπτοκαρυάς μίλησε για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας σε διάβαση στη Λεπτοκαρυά, καθώς είναι αφύλαχτη

Λεπτοκαρυά: Αφύλακτη η διάβαση τρένου ενώ παιδιά παίζουν σε απόσταση 20 μέτρων

Καταγγελίες κατοίκων για κενά ασφαλείας στο σιδηροδρομικό δίκτυο από διάφορες περιοχές της χώρας είναι πλέον καθημερινές, μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Κάτοικος της Λεπτοκαρυάς μίλησε για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας σε σιδηροδρομική διάβαση στο Σέσκλο, στη Λεπτοκαρυά, καθώς είναι αφύλαχτη.

Ο κ. Γιώργος Χαρατζίδης, κάτοικος της περιοχής μίλησε στο MEGA και τόνισε ότι «το πρόβλημα διαιωνίζεται. Στις γραμμές ανόδου και καθόδου του τρένου και ειδικά στη μία πλευρά που είναι και ο δρόμος, δεν υπάρχει καθόλου περίφραξη. Τα παιδιά μας παίζουν μπάλα σε απόσταση μόλις 20 μέτρων».

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε πως, «πριν από πολλά χρόνια τρένο «διέλυσε» κάτοικο της περιοχής, ενώ και ζώα σκοτώνονται συνεχώς. Έχουμε κάνει πολλές ενέργειες στον ΟΣΕ και η απάντηση που λαμβάνουμε είναι «θα το δούμε». Έχουμε ενημερώσει και τον Δήμο Ανατολικού Ολύμπου, ο οποίος απαντά ότι είναι θέμα του ΟΣΕ».

Ο κ. Χαρατζίδης επεσήμανε την αγωνία των μηχανοδηγών μην συμβεί κάποιο ατύχημα λέγοντας ότι «τα τρένα μπαίνοντας στον σταθμό σφυρίζουν τόσο πολύ και δυνατά καθώς λόγω του ότι δεν υπάρχει περίφραξη φοβούνται οι μηχανοδηγοί μήπως συμβεί κάποιο ατύχημα. Η ταχύτητά τους είναι γύρω στα 140-150 χλμ.».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.