Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Λέσβος: Ένοχος για εμπρησμό από αμέλεια ένας 20χρονος

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών εξαγοράσιμη

Λέσβος: Ένοχος για εμπρησμό από αμέλεια ένας 20χρονος

Ένοχος για εμπρησμό από αμέλεια κρίθηκε από το μονομελές πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης ένας 20χρονος για τη φωτιά σε δασική περιοχή στη Βρίσα της Λέσβου στις αρχές Σεπτέμβρη.

Η φωτιά φέρεται πως προκλήθηκε από εργασίες με τροχό που πραγματοποιούσε ο νεαρός σε αγρόκτημα με αποτέλεσμα να καούν εκατοντάδες στρέμματα δάσος και ελιές.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών εξαγοράσιμη κατά 10 ευρώ ημερησίως, απόφαση που έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που υπέβαλε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον 20χρονο αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά της μεταμέλειας αλλά και της άμεσης βοήθειας στην κατάσβεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.