ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λέσβος: Στο εδώλιο καθηγητής που κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε μαθητές του

Ο καθηγητής έχει ήδη τεθεί σε αργία από το 2018

Λέσβος: Στο εδώλιο καθηγητής που κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε μαθητές του

Στο εδώλιο επιστρέφει καθηγητής από τη Λέσβο που κατηγορείται για μια σειρά από αρρωστημένες πράξεις.

Οι γονείς των μαθητών ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Ο καταδικασμένος καθηγητής είχε ήδη τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του από τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν οι πρώτες καταγγελίες προκάλεσαν σάλο. Πριν από λίγες μέρες, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία ο εκπαιδευτικός από τη Λέσβο καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Νωρίτερα, η Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την απαλλαγή του κατηγορούμενου, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό. Οι γονείς των παιδιών όμως, δεν αφήνουν την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου φαίνεται να μελέτησε ενδελεχώς την υπόθεση και άσκησε έφεση στην απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης, το οποίο τον έκρινε ένοχο για εννέα περιπτώσεις παρενόχλησης και αθώο για άλλες εννέα επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή.

Η Εισαγγελέας Εφετών στην έφεση της κατά της πρωτόδικης απόφασης κρίνει ότι ο καθηγητής θα έπρεπε να καταδικαστεί και για τις 18 καταγγελλόμενες πράξεις του  δηλαδή και για τις εννέα που αθωώθηκε. Επίσης κρίνει ότι δεν θα έπρεπε να αναγνωριστούν ελαφρυντικά αφού η καταδίκη του είναι για κατά συρροή πράξεις ασέλγειας, όλες σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι υποθέσεις για τις οποίες αθωώθηκε πρωτόδικα ο καθηγητής από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης και η Εισαγγελία κρίνει ότι πρέπει να επαναδικαστούν είναι καταρχήν μεταξύ άλλων αυτή του αυνανισμού στα τέλη Μαΐου του 2018. Στην περίφημη «θεματική εβδομάδα» του σχολείου κατηγορείται ότι αυνανίστηκε με το χέρι μέσα στο παντελόνι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας σημειωθεί ότι για την αθώωση του από αυτήν την κατηγορία η πρόεδρος του δικαστηρίου είχε μειοψηφήσει, ζητώντας να κριθεί ένοχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.