Σας έχω πει ότι τα «δωρεάν» ελληνικά όπλα σε Σαουδική Αραβία και Ουκρανία έχουν χρυσοπληρωθεί...

Λευκάδα: 17χρονος έκλεψε διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 12.000 ευρώ από Δανό τουρίστα

Ο ανήλικος ομολόγησε και το παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ.

Λευκάδα: 17χρονος έκλεψε διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 12.000 ευρώ από Δανό τουρίστα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην εξιχνίαση κλοπής πολύτιμου κοσμήματος στη Λευκάδα, με έναν 17χρονο να ταυτοποιείται για την αφαίρεση ενός χρυσού δαχτυλιδιού με διαμάντια, η αξία του οποίου υπολογίζεται στις 12.000 ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις 6 Αυγούστου από έναν 54χρονο υπήκοο Δανίας, ο οποίος διέμενε σε πολυτελές κατάλυμα του νησιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το κόσμημα είχε αφαιρεθεί από τσάντα ώμου που βρισκόταν μέσα στην κατοικία.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση πραγματοποίησαν έρευνα και κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη ενός 17χρονου.

Ο ανήλικος εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομολόγησε την πράξη του.

Στη συνέχεια παρέδωσε στους αστυνομικούς διάφορα κοσμήματα που είχε στην κατοχή του. Ανάμεσά τους βρισκόταν και το χρυσό δαχτυλίδι με τα διαμάντια, το οποίο αναγνωρίστηκε από τον 54χρονο και του επιστράφηκε.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν και την προέλευση των υπόλοιπων κοσμημάτων που κατασχέθηκαν, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα συγκεκριμένα αντικείμενα συνδέονται και με άλλες κλοπές που έχουν καταγραφεί στην περιοχή.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.