ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λευκάδα: Συνελήφθη 32χρονος για απόπειρα βιασμού

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας

Λευκάδα: Συνελήφθη 32χρονος για απόπειρα βιασμού

Συνελήφθη σήμερα με την διαδικασία του αυτόφωρου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), στη Λευκάδα, 32χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο κατηγορούμενος, τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Λευκάδας, προσπάθησε με τη χρήση βίας να εξαναγκάσει σε γενετήσια πράξη, γυναίκα, που επέστρεφε στην οικία της, η οποία όμως αντιστάθηκε σωματικά, αλλά και με φωνές κατάφερε να τρέψει τον δράστη σε φυγή.

Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) που μετέβησαν στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, και τρία νομίσματα, των οποίων η αρχαιολογική προέλευση και αξία θα εκτιμηθεί από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων και ανιχνευτής μεταλλικών αντικειμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.