ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λήξη συναγερμού στη Χαλκιδική: Βρέθηκε το 2χρονο αγόρι που χάθηκε από χωράφι στην περιοχή της Νικήτης

Το μικρό αγοράκι είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην οικογένειά του

Λήξη συναγερμού στη Χαλκιδική: Βρέθηκε το 2χρονο αγόρι που χάθηκε από χωράφι στην περιοχή της Νικήτης

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 2χρονου από περιοχή της Χαλκιδικής, το απόγευμα της Πέμπτης.

Το 2χρονο αγοράκι εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο από όπου χάθηκαν τα ίχνη του, σύμφωνα με το thestival, με την αγωνία των γονιών του να λαμβάνει τέλος.

Το μικρό αγοράκι είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του παιδιού είχαν πάει στο χωράφι να μαζέψουν ελιές, στην περιοχή της Νικήτης. Μαζί τους ήταν και ο ανήλικος, όταν γύρω στις 18:00 αντιλήφθηκαν ότι το παιδί έλειπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.