ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Λίμνη Δόξα: 57χρονος άναψε καμινέτο στο αυτοκίνητο για να ζεσταθεί και πέθανε από αναθυμιάσεις

Οι αστυνομικές αρχές στην Κορίνθια έχουν διατάξει την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής

Λίμνη Δόξα: 57χρονος άναψε καμινέτο στο αυτοκίνητο για να ζεσταθεί και πέθανε από αναθυμιάσεις

Σε τραγωδία μετατράπηκε η εκδρομή παρέας φίλων από την Ηλεία, στην περιοχή του Φενεού κοντά στη λίμνη Δόξα, καθώς ένα 57χρονος εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα στο αυτοκίνητο του πιθανότατα από αναθυμιάσεις από ένα καμινέτο που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα φίλων από την Αμαλιάδα και τη Γαστούνη, συνήθιζε να κάνει εξορμήσεις σε δύο και τέσσερις τροχούς σε όμορφες περιοχές της Πελοποννήσου και όχι μόνο, μέσα στη φύση.

Έτσι οργάνωσαν και αυτή την εκδρομή στη λίμνη Δόξα όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατασκήνωσαν κοντά στη λίμνη σε περιοχή του Φενεού.

Ο 57χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος πατέρας ενός γιου, έπεσε να κοιμηθεί μέσα στο τζιπ του. Λόγω του ψύχους όμως επέλεξε να ανάψει για λίγο ένα καμινέτο υγραερίου. Προφανώς αποκοιμήθηκε και οι αναθυμιάσεις να περιόρισαν το οξυγόνο στην καμπίνα των επιβατών του τζιπ.

Οι φίλοι του τον εντόπισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου χωρίς τις αισθήσεις του, το γκαζάκι είχε σβήσει και ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γκούρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικές αρχές στην Κορίνθια έχουν διατάξει την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 57χρονου και έπειτα για γίνει η κηδεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.