ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συμμορία πέντε ατόμων επιτέθηκε σε 15χρονο ΑμΕΑ και τον χτύπησε στο κεφάλι!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στα Λιόσια

Συμμορία πέντε ατόμων επιτέθηκε σε 15χρονο ΑμΕΑ και τον χτύπησε στο κεφάλι!

Επίθεση με χτυπήματα στο κεφάλι δέχτηκε από συμμορία πέντε ατόμων, 15χρονος ανήλικος, ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, στην περιοχή των Λιοσίων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό έλαβε χώρα χθες στις 22.00 το βράδυ στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα.

Εκεί τα πέντε άτομα προσέγγισαν τον 15χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Ο ανήλικος με τη βοήθεια της 50χρονης μητέρας του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού για τις πρώτες βοήθειες.

Την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λιοσίων που αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας και συλλέγει καταθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.