ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ληστεία με μπουλντόζα στο Καπανδρίτι: Οι Αρχές ερευνούν την σύνδεση με την συμμορία «Ροζ Πάνθηρες»

Η συμμορία στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε παραπλήσιες διαρρήξεις

Ληστεία με μπουλντόζα στο Καπανδρίτι: Οι Αρχές ερευνούν την σύνδεση με την συμμορία «Ροζ Πάνθηρες»

Τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι σημειώθηκε μία κινηματογραφική διάρρηξη όπου οι δράστες με μία μπουλντόζα εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψουν.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, οι δράστες φέρονται να ήταν τέσσερις, ενώ ερευνάται η σύνδεσή τους με τη γνωστή σερβική συμμορία «Ροζ Πάνθηρες», η οποία στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε παραπλήσιες διαρρήξεις, κυρίως με αυτοκίνητα και σε περιοχές εκτός Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές παράλληλα εστιάζουν τις έρευνες στον εντοπισμό του οχήματος διαφυγής των δραστών, καθώς δεν έφυγαν από το σημείο με την μπουλντόζα, μετά τη ληστεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.