ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ληστεία σε τράπεζα στο Μοσχάτο

Το μεσημέρι της Δευτέρας

Ληστεία σε τράπεζα στο Μοσχάτο

Ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/9) σε τράπεζα στο Μοσχάτο. Άγνωστο το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε ο δράστης, αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο δράστης μπήκε στο υποκατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Μακρυγιάννη λίγα λεπτά πριν από τις 14:00 και με τη χρήση όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους, ζητώντας τους να του δώσουν τα χρήματα από τα ταμεία. Αφού απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό, κατάφερε να διαφύγει.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει εντοπίσει τα ίχνη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης του άγνωστου άνδρα για τη ληστεία της τράπεζας στο Μοσχάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.