ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ληστές έδεσαν και χτύπησαν 60χρονο και την ηλικιωμένη μητέρα του σε χωριό της Βόνιτσας

Οι τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης

Ληστές έδεσαν και χτύπησαν 60χρονο και την ηλικιωμένη μητέρα του σε χωριό της Βόνιτσας

Το απόλυτο εφιάλτη έζησαν στα χέρια τριών κακοποιών που τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους φίμωσαν για να τους ληστέψουν, ένας 60χρονος και η υπέργηρη μητέρα του στο χωριό Δρυμός της Βόνιτσας.

Οι τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/1) από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι, χτύπησαν και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού τον 60χρονο, τον οποίο έπειτα έδεσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του και τους φίμωσαν.

Στη συνέχεια, άρπαξαν 800 ευρώ, μία επιταγή ύψους 3.500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματισμένος άνδρας κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία κι έτσι αμέσως έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας που ξεκίνησαν έρευνες.

Το απόγευμα της Πέμπτης προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου Αλβανού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τους δύο συνεργούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.