ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λιβαδειά: 14χρονη κατήγγειλε τον 35χρονο φίλο του πατέρα της για βιασμό

Ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θήβα, έξω από το χώρο εργασίας του

Λιβαδειά: 14χρονη κατήγγειλε τον 35χρονο φίλο του πατέρα της για βιασμό

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Λιβαδειάς, έπειτα από την καταγγελία 14χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού από 35χρονο φίλο του πατέρα της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 14χρονη κατήγγειλε ότι, ο 35χρονος με το επιβατικό του αυτοκίνητο προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει σε μία μετακίνησή της, οδηγώντας ωστόσο το όχημα σε ερημική περιοχή.

Εκεί της εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του γι’ αυτή και επιχείρησε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της χωρίς τη συναίνεση της.

Η 14χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον απωθήσει χωρίς επιτυχία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν τραυματισμό γενικότερα στο σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Λιβαδειάς στη Θήβα, έξω από το χώρο εργασίας του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή της Λιβαδειάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.