ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λουκέτο σε πρατήριο-«φάντασμα» στη Νάξο μαζί με πρόστιμο ύψους 61.000 ευρώ

Σφραγίστηκαν και οι δεξαμενές και οι αντλίες του και δεσμεύθηκε ο μη δηλωμένος Φορολογικός Ηλεκτρονικός Μηχανισμός

Λουκέτο σε πρατήριο-«φάντασμα» στη Νάξο μαζί με πρόστιμο ύψους 61.000 ευρώ

Ακόμα ένα πρατήριο, το οποίο λειτουργούσε ως «φάντασμα», εντόπισαν και έκλεισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσω των σαρωτικών διασταυρώσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός αλγόριθμος αξιοποίησε στοιχεία από το σύστημα εισροών-εκροών και -σε συνδυασμό με τον επιτόπιο έλεγχο- διαπιστώθηκαν οι εξής παραβάσεις:

1. Μη εγκατάσταση συστήματος εισροών-εκροών

2. Μη ύπαρξη βαθμονομημένης ορειχάλκινης βέργας φυσικής καταμέτρησης

3. Μη ογκομέτρηση δεξαμενών από διαπιστευμένο φορέα, μη ύπαρξη ογκομετρικών πινάκων και μη διαπίστευση ορειχάλκινης βέργας

4. Μη ύπαρξη επικολλημένων πινακιδίων με τους μοναδικούς αριθμούς μητρώου επί των δεξαμενών

5. Μη δήλωση του ΦΗΜ στην αρμόδια ΔΟΥ (παράβαση αρμοδιότητας Φορολογικής Διοίκησης)

6. Κατοχή φορολογικής ταμειακής μηχανής για πωλήσεις αγαθών, εκτός καυσίμων, όπου δεν αποτυπώνεται το QR Code στις αποδείξεις λιανικής πώλησης

Πλέον του πρατηρίου, σφραγίστηκαν και οι δεξαμενές και οι αντλίες του και δεσμεύθηκε ο μη δηλωμένος Φορολογικός Ηλεκτρονικός Μηχανισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, επιβλήθηκαν πρόστιμα 61.000 ευρώ, ενώ ο έλεγχος συνεχίζεται σε βάθος, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.