ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Μ.Σφακιανάκης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρύβει πάρα πολλά – Αυτά που έχουμε δει είναι σταγόνα στον ωκεανό»

«Άσος στο μανίκι» τα κοινωνικά δίκτυα

Μ.Σφακιανάκης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρύβει πάρα πολλά – Αυτά που έχουμε δει είναι σταγόνα στον ωκεανό»

Ο στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, Μανώλης Σφακιανάκης, μίλησε στον ANT1 για την τραγική υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το τελευταίο διάστημα την ελληνική κοινωνία, τονίζοντας ότι έρχονται εξελίξεις χαρακτηρίζοντας τη στάση της μητέρας ως «στάση εκ του πονηρού».

«Η στάση που βλέπω εγώ, είναι στάση εκ του πονηρού. Μία στάση που κρύβει πάρα πολλά. Πιστεύω ότι αυτά που έχουμε δει είναι σταγόνα στον ωκεανό», είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Σφακιανάκης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία των ερευνών δηλώνοντας ότι έχει γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από την ανακρίτρια. Το γεγονός αυτό σημαίνει όπως τόνισε ότι θα «βγάζουν δηλαδή όλα τα δεδομένα από κινητά, τάμπλετ και στικάκια, που θα δείξουν τι συνομιλίες έχουν γίνει. Μέσα από τις εταιρείες τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα πάρουν όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει για ένα χρόνο».

Όπως τόνισε ο κ. Σφακιανάκης, η Αστυνομία κρύβει έναν «άσο στο μανίκι» και πρόκειται για τα social media, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός στα αρχεία που μπορούν να ανασύρουν οι αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«”Άσος στο μανίκι” τα κοινωνικά δίκτυα, εκεί το βάθος είναι μεγάλο και η έρευνα θα πάει από την στιγμή που η συγκεκριμένη κυρία δημιούργησε τον λογαριασμό. 10, 12, 14 χρόνια; Μέχρι τότε θα πάει», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.