ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Βορίδης: «Ξεκίνησε ΕΔΕ για την έκρηξη στο σχολείο των Σερρών»

«Αν δόθηκαν λάθος εντολές, θα αποδοθούν ευθύνες»

Μ.Βορίδης: «Ξεκίνησε ΕΔΕ για την έκρηξη στο σχολείο των Σερρών»

Εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ευθύνες σχετικά με το τραγικό γεγονός στο δημοτικό σχολείο Σερρών με τον θάνατο του 11χρονου μαθητή, έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Σκάι σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη για το συμβάν, σημείωσε ότι στο υπουργείο Εσωτερικών ανήκει η ευθύνη της εποπτείας των ΟΤΑ. Στην κατεύθυνση αυτή, ανέφερε ότι θα διερευνηθεί αν υπήρξε λάθος στους χειρισμούς των σχολικών επιτροπών και του δήμου Σερρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός επεσήμανε ότι από πλευράς υπουργείου έχει δοθεί εντολή να ξεκινήσει άμεσα ΕΔΕ ώστε να διακριβωθεί αν υπάρχουν ευθύνες. «Αν δούμε ότι υπάρχουν ευθύνες στη σχολική επιτροπή και στο δήμο, θα αποδοθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, να είστε βέβαιοι γι΄ αυτό», είπε ο κ. Βορίδης, προσθέτοντας ότι ο διοικητικός έλεγχος θα εξακριβώσει μεταξύ άλλων, αν δόθηκαν οι σωστές εντολές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.