ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαγνησία: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα του Β’ ΠΠ δίπλα σε Δημοτικό σχολείο

Στο σημείο κλήθηκαν πυροτεχνουργοί του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Στρατού

Μαγνησία: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα του Β’ ΠΠ δίπλα σε Δημοτικό σχολείο

Μέσα στα χαλάσματα ενός τοιχίου που κατέρρεσε σε Δημοτικό σχολείο στην κοινότητα Ριζόμυλος της Μαγνησίας, εντοπίστηκε χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου που πήγαν στο σημείο για να περισυλλέξουν τα μπάζα που είχαν συγκεντρωθεί, διαπίστωσαν έντρομοι την ύπαρξη του πολεμικού υλικού και αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν τον χώρο υπό τον φόβο πιθανής έκρηξης της χειροβομβίδας.

Στο σημείο κλήθηκαν πυροτεχνουργοί του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Στρατού, οι οποίοι παρέλαβαν την χειροβομβίδα και τη μετέφεραν σε ασφαλή χώρο, όπου προκάλεσαν ελεγχόμενη έκρηξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χαλάσματα ερευνήθηκαν προσεκτικά, αλλά δεν βρέθηκε άλλο πολεμικό υλικό και η κυκλοφορία στην περιοχή αποκαταστάθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.