ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαγνησία: Ηλικιωμένη ζούσε με το νεκρό αδερφό της για πάνω από ένα 24ωρο

Γείτονες της οικογένειας αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία

Μαγνησία: Ηλικιωμένη ζούσε με το νεκρό αδερφό της για πάνω από ένα 24ωρο

Μια τραγική ιστορία γνωστοποιήθηκε σήμερα (22/9), όπου μια ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε με τον νεκρό αδερφό της στο σπίτι τους στη Μαγνησία.

Ειδικότερα, μία ηλικιωμένη γυναίκα από τον Άγιο Δημήτριο Ρήγα Φεραίου, ζούσε για περισσότερες από 24 ώρες με τον νεκρό της αδερφό. Ο άτυχος 77χρονος έφυγε από τη ζωή προχθές το απόγευμα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από παθολογικά αίτια μέσα στην οικία του στο χωριό της Μαγνησίας.

Εκεί ζούσε με την ηλικιωμένη αδερφή του, η οποία παρότι κατάλαβε ότι ο 77χρονος είχε φύγει από τη ζωή, δεν ειδοποίησε κανέναν, όπως μεταδίδει το thenewspaper.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γείτονες της οικογένειας αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.