ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαγνησία: Ληστές «μπούκαραν» στο σπίτι του πρώην δημάρχου Βελεστίνου και τον απείλησαν με όπλο

Άρπαξαν μόλις 150 ευρώ και εξαφανίστηκαν

Μαγνησία: Ληστές «μπούκαραν» στο σπίτι του πρώην δημάρχου Βελεστίνου και τον απείλησαν με όπλο

Επίθεση από ένοπλους ληστές, δέχθηκε ο πρώην δήμαρχος Βελεστίνου Μαγνησίας, Δημήτρης Καζάς, οι οποίοι τον απείλησαν με όπλο και μαχαίρι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», οι δύο δράστες άρπαξαν από το σπίτι του 83χρονου, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Βελεστίνου, μόλις 150 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Για το περιστατικό δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από στις αστυνομικές αρχές, ωστόσο γίνονται έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Πώς έγινε η ληστεία στο σπίτι του πρώην δημάρχου στην Μαγνησία

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έκανε γνωστά ο ίδιος ο τέως δήμαρχος, οι δράστες ήταν δύο και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ο πρώην δήμαρχος βγήκε από το σπίτι του και μετέβη σε κοντινό κάδο για να πετάξει σκουπίδια. Επιστρέφοντας και περνώντας το στενό που γειτνιάζει με τη διώροφη οικία του, ένιωσε ότι δύο άτομα τον ακολουθούν.

Τον ακινητοποίησαν από πίσω με μαχαίρι και όπλο και του ζήτησαν να μπει μέσα στο σπίτι χωρίς να αντιδράσει. Ο ίδιος ακολούθησε τις εντολές τους φοβούμενος για τη ζωή του. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν η σύζυγός του την οποία επίσης φέρεται να απείλησαν να μη φωνάξει. Στην συνέχεια άρπαξαν τα χρήμα και εξαφανίστηκαν.

Ο Δημήτρης Καζάς διατέλεσε δήμαρχος στο Βελεστίνο την τετραετία 1986-1990. Επαγγελματικά ασχολήθηκε ως λογιστής και έχει σημαντική οικονομική επιφάνεια. Έχει δύο γιους που διαμένουν εκτός Μαγνησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.