ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαγνησία: Ποινή φυλάκισης δώδεκα ετών σε 23χρονο που ασελγούσε παρά φύση σε 50χρονο ΑμεΑ

Οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει και έναν 11χρονο ο οποίος φέρεται να συνόδευε τον 23χρονο

Μαγνησία: Ποινή φυλάκισης δώδεκα ετών σε 23χρονο που ασελγούσε παρά φύση σε 50χρονο ΑμεΑ

Ποινή φυλάκισης δώδεκα ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε έναν 23χρονο άνδρα από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος ασελγούσε παρά φύση σε 50χρονο με νοητική στέρηση.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν στη δικαστική αίθουσα δε τον χωρά ανθρώπινος νους, καθώς περιγράφηκαν σκηνές φρίκης. Ο νεαρός άνδρας καταδικάστηκε για κατάχρηση ανίκανου προσώπου σε γενετήσια πράξη τον Σεπτέμβριο του 2019. Την περίοδο εκείνη, οι Αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει τον δράστη και έναν 11χρονο, ο οποίος φέρεται να συνόδευε τον 23χρονο, όμως δεν ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη λόγω ανηλικότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 50χρονος που δεχόταν τις επισκέψεις και ικανοποιούσε με τη βία τις σεξουαλικές ορέξεις του 23χρονου βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.