ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μαγνησία: «Το μωρό μας δεν είναι πια σπίτι» – Συγκλονίζει η αδελφή της 18χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της

Η 18χρονη είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα χαπιών

Μαγνησία: «Το μωρό μας δεν είναι πια σπίτι» – Συγκλονίζει η αδελφή της 18χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μαγνησία και κυρίως στον τοπική κοινωνία των Καναλίων η αυτοκτονία της 18χρονης κοπέλας μέσα στο σπίτι της. 

Όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές εντόπισαν τέσσερα σημειώματα που είχε αφήσει η 18χρονη λίγο πριν φύγει από τη ζωή ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα χαπιών.

Παράλληλα μέσα από ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η αδερφή της 18χρονης συγκλονίζει με όσα γράφει για την κοπέλα η οποία όπως λέει «διάλεξε συνειδητά πως να κάνει τη μεγάλη έξοδο».

Αναλυτικά έγραψε:

«Το μωρό μας δεν είναι πια σπίτι. Μοιάζει αδιανόητο και φυσικό ταυτόχρονα. “Γελάω και κλαίω μαζί”, μου είπε πρόσφατα. Απ’ όταν άρχισε να καταλαβαίνει τον εαυτό της ήθελε οι αποφάσεις της ζωής της να είναι δικές της. Το δεχτήκαμε και καμαρώναμε για το δυναμισμό της. Νιώθουμε περήφανες για κείνη και τώρα. Διάλεξε συνειδητά πως να κάνει τη μεγάλη έξοδο.

Πώς και γιατί μη ρωτάτε. Το φορτίο που σήκωνε ήταν πολύ βαρύτερο απ’ όσο της αναλογούσε. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που έφτασε ως εδώ, που τα κατάφερε.Εύχομαι ότι έφυγε με τη ψυχή της όσο πιο γεμάτη γινόταν. Από έρωτα, γέλιο, αγκαλιές, φίλους, αγάπη, φιλιά. Ξέρω πως, φυσικά, δεν ήταν πλήρης. Είχε τόσα σχέδια και όνειρα, ανάγκες, επιθυμίες. Η ανάγκη της για λύτρωση, όμως, ήταν μεγαλύτερη απ οποιαδήποτε άλλη. Δεν θέλουμε αμην και κεράκια. Ούτε λύπηση. Δεν ήταν καημένη. Ήταν μία επαναστάτρια. Κι ακόμα είναι.Ένα μίγμα “ευαισθησίας κι αξιοπρέπειας”.Το ωραιότερο μαγκάκι.Αυτό κρατήστε από τη…

“Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει,ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει”.

Μωράκι μου, σ’αγαπώ πολύ..»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.