ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μαιευτήριο στη Λάρισα έδωσε λάθος μωρό σε ζευγάρι – Η μητέρα το θήλασε και την επόμενη της πήγαν το… σωστό

Τι δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας

Μαιευτήριο στη Λάρισα έδωσε λάθος μωρό σε ζευγάρι – Η μητέρα το θήλασε και την επόμενη της πήγαν το… σωστό

Σενάριο ταινίας θυμίζει η ιστορία με το μαιευτήριο στη Λάρισα, που έδωσε λάθος μωρό σε μια οικογένεια.

Γυναίκα γέννησε σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Λάρισας στις 18 Αυγούστου, και την επόμενη μέρα την ειδοποίησαν ότι της είχαν δώσει λάθος μωρό, και την κάλεσαν να πάρει το σωστό.

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το περιστατικό αλλά και για τις νομικές διαδικασίες που θα κινήσει το ζευγάρι κατά παντός υπευθύνου.

«Τις μοναδικές στιγμές που ήθελε να ζήσει το ζευγάρι, η κλινική τους τις κατέστρεψε καθότι έδωσαν ένα λάθος μωρό. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για το ζευγάρι και τους κατέκλυσε το συναίσθημα της ταραχής και του άγχους. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από κανέναν. Η νοσηλεύτρια δεν έλεγξε το μωρό, η μητέρα δεν το είδε μέσα στην κατάσταση που βρισκόταν», είπε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η γυναίκα θήλασε το ξένο μωρό, έδωσε το πρωτόγαλά της σε ξένο μωρό και αντίστοιχα το δικό της το μωρό θηλάστηκε από μία ξένη μητέρα. Δεν γνωρίζουμε εάν η ξένη μητέρα είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό, μεταδοτική νόσο και άλλα. Θα ζητήσουμε όλα αυτά από το μαιευτήριο και θα ζητήσουμε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.