ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η Δ.Καρνέση αρνείται προς το παρόν να δώσει κατάθεση

Η αστυνομία ερευνά και τη σχέση της Μ.Καρνέση με τον 76χρονο Αιγύπτιο

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η Δ.Καρνέση αρνείται προς το παρόν να δώσει κατάθεση

Η Δέσποινα Καρνέση αρνείται προς το παρόν να δώσει κατάθεση για το τριπλό φονικό που σημειώθηκε στη Γλυφάδα. 

Σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία επικοινώνησε προς το παρόν με την Δέσποινα Καρνέση, η μαρτυρία της οποίας θεωρείται πολύτιμη για την υπόθεση της τριπλής δολοφονίας. Ωστόσο η ίδια αρνήθηκε να καταθέσει προς το παρόν.

Τα ερωτήματα για το σπίτι

Οι αρχές θέλουν να πάρουν από την κυρία Καρνέση απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας. Ο 76χρονος δράστης, με καταγωγή από την Αίγυπτο, φέρεται ότι προχώρησε στο μακελειό επειδή ου ζητήθηκε να φύγει από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει οι δύο αδερφές Καρνέση.

Ωστόσο, το σπίτι, σύμφωνα με τα παραστατικά στοιχεία του κτηματολογίου, ανήκει στον Σπύρο Καρνέση. Άγνωστο παραμένει εάν η διαχείριση ανήκε στην Μαρία Καρνέση. Η αστυνομία ερευνά και τη σχέση της Μαρίας Καρνέση με τον 76χρονο Αιγύπτιο.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του και το κινητό του τηλέφωνο, οι σχέσεις του με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας και τα όπλα που χρησιμοποίησε στο μακελειό, ενώ θεωρείται πως τα κομμάτια του «παζλ» θα ενώσουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και δη της Δέσποινας Καρνέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.