ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Ο Αιγύπτιος πυροβόλησε πισώπλατα τον καπετάνιο» αναφέρει μαρτυρία

Τι δήλωσε ο γαμπρός του καπετάνιου

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Ο Αιγύπτιος πυροβόλησε πισώπλατα τον καπετάνιο» αναφέρει μαρτυρία

Ο γαμπρός του καπετάνιου που έπεσε νεκρός στην ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα όπου έχασαν την ζωή τους και η εφοπλίστρια Μαρία Καρνέζη καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αντώνης Βλασάκης, μίλησε για τα σοκαριστικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν πριν ο Αιγύπτιος βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως είπε ο γαμπρός του άτυχου καπετάνιου, ο Αιγύπτιος, ο οποίος κατά πληροφορίες είχε απολυθεί προσφάτως από την εταιρεία, μπήκε στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της ναυτιλιακής και «έβγαλε την καραμπίνα».

«Τότε ο πεθερός μου πετάχτηκε να του πάρει την καραμπίνα και ο κακοποιός έβγαλε ένα πιστόλι και τον χτύπησε πισώπλατα» συμπλήρωσε ο γαμπρός του Ηλία Κουκουλάρη.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ οι πρώτοι αστυνομικοί, της Άμεσης Δράσης, έφτασαν στην οδό Αρτεμισίου δύο λεπτά μετά την κλήση για επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά, είπε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, έφτασε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ και άνδρες των ΕΚΑΜ που απεγκλώβισαν υπαλλήλους πριν τελικά να βρεθεί νεκρός ο δράστης με τραύμα στο κεφάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.