ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Μακελειό στη Λούτσα: Στο «μικροσκόπιο» ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος»

Πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα, 9αρια φυσίγγια καθώς και δύο, πλαστές ταυτότητες

Μακελειό στη Λούτσα: Στο «μικροσκόπιο» ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος»

Οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο που διέμενε ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο 32χρονος πιάστηκε ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη – με εισιτήριο το οποίο είχε εκδοθεί στην Τουρκία – μια ώρα μετά την εκτέλεση των έξι στην Λούτσα.

Πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα, 9αρια φυσίγγια καθώς και δύο, πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

Οι αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν τον ρόλο που είχε ο 32χρονος στο φονικό της Λούτσας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να ήταν αυτός που παρέσυρε τους έξι συμπατριώτες του στην ενέδρα θανάτου.

Αυτό το συμπέρασμα ενισχύεται και από τις μαρτυρίες γειτόνων του 32χρονου στο Παλαιό Φάληρο, από τις οποίες προκύπτει ότι γνώριζε τα θύματα.

Ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Ήβης Αθανασιάδου στο Παλαιό Φάληρο, αναφέρουν πως είχαν δει κάποια από τα θύματα του μακελειού να μπαίνουν στο κτίριο που διέμενε ο 32χρονος Τούρκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είχαμε δει στην πολυκατοικία τέσσερα με πέντε άτομα και τους τρεις τους αναγνωρίσαμε από τις φωτογραφίες που βγήκαν. Και το αυτοκίνητό τους κυκλοφορούσε στη γειτονιά. Το θυμάμαι από την πινακίδα που είναι χαρακτηριστική. Τελευταία φορά που τους είδα ήταν περίπου πριν από μια εβδομάδα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.