ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάνδρα: Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του επιχειρηματία Χ.Γιαλιά 

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται κλιμάκια της Ασφάλειας

Μάνδρα: Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του επιχειρηματία Χ.Γιαλιά 

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τον εντοπισμό των δολοφόνων του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά που έπεσε νεκρός μετά από μαφιόζικη επίθεση στη Μάνδρα. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ο συνεπιβάτης φαίνεται πως γάζωσε τον επιχειρηματία από την δεξιά πλευρά με τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς τόσοι είναι οι κάλυκες από καλάσνικοφ που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια οι δράστες κατέβηκαν από τη μηχανή και έριξαν το ΑΚ – 47 Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητου του Γιαλιά και του έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Οι δράστες διέφυγαν από την περιοχή της δολοφονίας με τη μοτοσικλέτα ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει βρεθεί καμένη μια μηχανή, στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα εξετάζουν αν συνδέεται αυτή μοτοσικλέτα με τη στυγερή δολοφονία.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται κλιμάκια της Ασφάλειας που συγκεντρώνουν ευρήματα ενώ το αυτοκίνητο αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του σήμερα και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του.

Μάλιστα σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας ενδέχεται να έχουν χαθεί και πολύτιμα στοιχεία καθώς η Πυροσβεστική έχει ρίξει πάρα πολύ νερό για να μπορέσει σβήσει τη φωτιά το φλεγόμενο όχημα.

Να σημειωθεί πως η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία είχε δολοφονηθεί το 2018 από δυο αδέρφια με κίνητρο τη ληστεία. Συγκεκριμένα της είχαν στήσει ενέδρα στην ίδια περιοχή, έξω από το σπίτι της, την πυροβόλησαν, την σκότωσαν και την λήστεψαν.

Η υπόθεση αυτή έχει εξιχνιαστεί καθώς οι δράστες έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή. Μάλιστα για την ώρα δεν φαίνεται αυτές οι δυο υποθέσεις να συνδέονται μεταξύ τους.

Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν μεγαλέμπορος κρεάτων με έδρα το Μιλάνο και χιλιάδες εργαζόμενους στις εταιρείες του που εφοδίαζαν με κρέατα τις δομές των παράνομων μεταναστών ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο και είχε υπάρξει ιδιοκτήτης και παράγοντας του ΑΟ Τρικάλων, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.