ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάνδρα: Αυτό είναι το δρομολόγιο των εκτελεστών του Χ.Γιαλιά

«Ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες» λένε τα αλβανικά ΜΜΕ

Μάνδρα: Αυτό είναι το δρομολόγιο των εκτελεστών του Χ.Γιαλιά

Οι εκτελεστές χρειάστηκαν μόλις 30 δευτερόλεπτα για να γαζώσουν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στη Μάνδρα. 

Σύμφωνα με το MEGA, οι εκτελεστές του Χρήστου Γιαλιά επέλεξαν ως δρόμο διαφυγής ένα δασάκι δίπλα από το σημείο της εκτέλεσης, ώστε να αποφύγουν τις κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα και σπίτια.

Μάλιστα, οι δράστες χρειάστηκαν μόλις 30 δευτερόλεπτα για να εκτελέσουν τον επιχειρηματία ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα πετώντας και το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφόνησαν τον Γιαλιά.

«Μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες» λένε τα αλβανικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με το MEGA στα αλβανικά Μέσα υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για εμπορία κρεάτων του επιχειρηματία στην Αλβανία. Παράλληλα, αφήνονται υπόνοιες για παράνομες δραστηριότητες, κυρίως στο εμπόριο τσιγάρων.

Την ίδια ώρα, τα αλβανικά μέσα συνδέουν τη δολοφονία Γιαλιά με μια άλλη εκτέλεση, στο Παλαιό Φάληρο, ενός 60χρονου στις αρχές Δεκεμβρίου του 2023

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η υπόθεση του 60χρονου αλλοδαπού είναι σκιώδης, καθώς δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους καθώς έβγαινε από το σπίτι του και οι Αρχές δεν έχουν οδηγηθεί ακόμα στην διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.

Ωστόσο, από την έρευνα των ελληνικών Αρχών για την δολοφονία του Παλαιού Φαλήρου δεν προέκυψε σχέση με τον επιχειρηματία από την Μάνδρα.

Επίσης έχει προκύψει, σύμφωνα με το MEGA, ότι το θύμα είχε συνέχεια και στην προσωπική του φρουρά άτομα αλλοδαπούς, με καταγωγή κυρίως από την Αλβανία ή τα Βαλκάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.