ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

Μάνδρα: «Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ τα παιδιά μου» λέει ο πατέρας του 17χρονου

Ο δικηγόρος του πατέρα διαψεύδει το περιεχόμενο των καταγγελιών που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μάνδρα: «Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ τα παιδιά μου» λέει ο πατέρας του 17χρονου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο του 17χρονου αγοριού στη Μάνδρα, τον οποίο σκότωσε κατά λάθος ο 14χρονος αδερφός του χθες το απόγευμα.

Πριν από λίγη ώρα, ο 14χρονος ομολόγησε πως άνοιξε κατά λάθος πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα σε βάρος του 17χρονου αδελφού του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, τον οποίο πέρασε για αγριογούρουνο καθώς είχανε πάει για κυνήγι.

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι το Χαμόγελο του Παιδιού στην οποία κάνει λόγο για αναφορές σχετικές με κακοποίηση και παραμέληση των 8 παιδιών της οικογένειας.

Ο δικηγόρος του πατέρα και του 14χρονου, κ. Γιάννης Βέρρας, διαψεύδει το περιεχόμενο των καταγγελιών.

«Δεν ισχύουν όλα αυτά που διακινούνται. Αν υπάρχει κάποια καταγγελία από κάποιον δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το λόγο που έχει γίνει. Δεν νομίζω πως είναι κακοποίητικο περιβάλλον αν δύο παιδιά μιας 11μελης οικογένειας πιαστούν στα χέρια. Πρόκειται για βιοπαλαιστές που δίνουν αγώνα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Και από χθες θρηνούν για το γεγονός ότι ο 17χρονος γιος τους ”έφυγε” από το χέρι του μικρού του αδελφού. Αν ήθελε ο πατέρας να κάνει κάτι τέτοιο που λένε θα πήγαινε να πυροβολήσει τον γιο του; Δεν νομίζω», δηλώνει ο κ. Βέρρας εκφράζοντας, παράλληλα, την έκπληξη του πατέρα μόλις έμαθε τις αναφορές για την κακοποίηση των παιδιών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγω δεν έχω ακουμπήσει ποτέ τα παιδιά μου», φέρεται να απάντησε ο πατέρας στο άκουσμα των καταγγελιών σε βάρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.