ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 33χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στις Κιτριές (upd)

Οικείοι του ενημέρωσαν τις Αρχές καθώς είχε αργήσει να επιστρέψει

Μάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 33χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στις Κιτριές (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 22:08) Νεκρός εντοπίστηκε ο 33χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην περιοχή των Κιτριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οικείοι του ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο ότι ο άνδρας, ηλικίας 33 ετών, είχε πάει για ψαροντούφεκο και είχε αργήσει να επιστρέψει.

Η παρουσία του στην περιοχή των Κιτριών επιβεβαιώθηκε από προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν στην περιοχή του Φάρου. Μετά από πολύωρη έρευνα τελικά εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του Φάρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από τους λιμενικούς, στις έρευνες συμμετείχαν σκάφη ιδιωτών, καθώς και 3 εθελοντές (2 δύτες) της ΟΑΚ 4Χ4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.