ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάνος Δασκαλάκης: Παραδέχτηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση – «Ήταν κάτι εντελώς σαρκικό»

«Είχα πάει 2 με 3 φορές»

Μάνος Δασκαλάκης: Παραδέχτηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση – «Ήταν κάτι εντελώς σαρκικό»

Για τρίτη δικάσιμο ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται και πάλι σήμερα Παρασκευή (17/2) ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, έχοντας απέναντι του τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου που προσέρχεται με ένα νέο κύμα ερωτήσεων προς τον εν διαστάσει σύζυγο της εντολέως του.

Η ένταση στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι στο «κόκκινο», που δικάζεται κατηγορούμενη για δολοφονία και απόπειρα της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Με μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη απείλησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, όταν ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης, στη σημερινή του παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι, είχε εξωσυζυγική σχέση το 2018.

«Είχα πάει 2 με 3 φορές», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης και συμπλήρωσε:

«Ήταν κάτι εντελώς σαρκικό»!

Ο Αλέξης Κούγιας του επιτέθηκε, λέγοντάς του ότι το αποκαλύπτει πρώτη φορά τώρα στη δίκη, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε ότι δεν το κρύβει και γι΄ αυτό το είπε στο δικαστήριο.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι θα του υποβάλλει μήνυση, υπονοώντας ότι το κάνει για να στηρίξει την εκδοχή του κατηγορητηρίου, πως σκότωσε τα παιδιά τους για «διεκδίκηση» και «εκδίκηση», όπως είχε πει στην προηγούμενη δικάσιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.