ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάνος Καλαϊτζιδάκης: «Μου παίρνουν την επιμέλεια του 15χρονου γιου μου»

Την ανέθεσαν σε Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας το οποίο εδρεύει στην πόλη του Πειραιά

Μάνος Καλαϊτζιδάκης: «Μου παίρνουν την επιμέλεια του 15χρονου γιου μου»

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (29/2), αποκάλυψε πως η αρμόδια Εισαγγελία του έχει αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια του 15χρονου γιου του ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Μάλιστα, όπως ανέφερε την έχει αναθέσει σε Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας του οποίο εδρεύει στην πόλη του Πειραιά.

Άλλωστε, ο 45χρονος διευκρίνισε ότι ο γαμπρός του και πατέρας του εγγονιού του δεν είναι ο ρασοφόρος των παλαιοημερολογιτών π. Κλεομένης Κεφάλας, όπως εσφαλμένα καταγράφηκε όταν έδωσε την αστυνομική του κατάθεση, αλλά ένας νέος άνδρας ο οποίος τυγχάνει “πνευματικό τέκνο” του π. Κλεομένη, υπό την ιδιότητά του ως “πνευματικού καθοδηγητή”.

Τέλος, ο Μ.Καλαϊτζιδάκης επανέλαβε για μία ακόμα φορά την άρνησή του να δώσει βιολογικό υλικό για τη διακρίβωση του ισχυρισμού του ότι τυγχάνει βιολογικός πατέρας των παιδιών που κατοικούν μαζί του στην καλύβα (δεδομένου ότι η λόγω άρνησης ληξιαρχικής δήλωσης δεν αποδεικνύεται γραπτά η συγγενική σχέση), για λόγους που, όπως δήλωσε «οφείλονται στη θρησκευτική και ιδεολογική του συνείδηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.