Μαρία Καρρά: Καταθέτει προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας της

Αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της

Μαρία Καρρά: Καταθέτει προσφυγή κατά της δήμευσης της περιουσίας της

Το σίριαλ με την υπόθεση της περιουσίας που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζεται με την Μαρία Καρρά να προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης (30/6) κατατίθεται η προσφυγή της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά κατά της διάταξης της αρχής για την δέσμευση της περιουσίας της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Θεόδωρος Μαντάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ.Μαντάς τόνισε πως η Μαρία Καρρά αιτείται την ακύρωση της διάταξης και της δέσμευσης της περιουσίας της. Αναφορικά πως η χήρα του Γιώργου Τράγκα ερευνάται για 4 αδικήματα ο δικηγόρος της τόνισε πως τα συγκεκριμένα αδικήματα στην διάταξη «απλώς αναφέρονται ως διατάξεις του ποινικού κώδικα που έχουν παραβιαστεί, χωρίς όμως να προσδιορίζονται με σαφήνεια».

Σύμφωνα με τον κ. Μαντά, η Μαρία Καρρά αρνείται ότι ενέχεται σε τέλεση αδικημάτων και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στα αδικήματα που αναφέρονται.

Αναφορικά με το ποσό που φέρεται να ανέρχεται η περιουσία που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς τόνισε πως το ποσό των 100 εκατ. ευρώ έχει προσδιοριστεί μόνο δημοσιογραφικά και όπως είπε «εμείς απαντάμε ότι η ίδια η Αρχή για το ξέπλυμα προσδιορίζει το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο ύψος των 23 εκατομμυρίων ευρώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το αν ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος εξωτερικού ο κ.Μαντάς ξεκαθάρισε πως έχει αναλάβει αποκλειστικά και μόνο την εκπροσώπηση της Μαρίας Καρρά η οποία είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού. Τέλος ανέφερε πως η εντολέας του είναι στην διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί./

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.