ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μάριος Παπαγεωργίου: Προθεσμία για να απολογηθούν πήρα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Τι ζητούν μέσω των δικηγόρων τους

Μάριος Παπαγεωργίου: Προθεσμία για να απολογηθούν πήρα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του

Ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα απαγωγής, δολοφονήθηκε αλλά η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ.

Το έγκλημα έχει επανέλθει ψηλά στην επικαιρότητα μετά τις δύο νέες συλλήψεις που έγιναν στις αρχές της εβδομάδας.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Πρόκειται για δύο άτομα που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για τη δολοφονία και την εξαφάνιση του πτώματος. Φέρονται να είχαν ανοιχτή γραμμή με τον «εγκέφαλο» της οργάνωσης και να ανέλαβαν να εξαφανίσουν το πτώμα του αδικοχαμένου νεαρού.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου έλαβαν νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο το πρωί Σάββατο 13 Μαϊου του 2023. Δια των πληρεξούσιων δικηγόρων τους κατέθεσαν αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας με το σκεπτικό πως δεν υπάρχουν στη δικογραφία επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος τους. Η αίτηση θα εξεταστεί από το συμβούλιο πλημμελειοδικών της Αθήνας και λόγω αυτού έλαβαν την προθεσμία.

Στις αρχές της εβδομάδας η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου ανέφερε πως είχε δει τους συλληφθέντες στα δικαστήρια. «Τους είχα δει και στα δικαστήρια. Ήταν μες την υπόθεση όλοι αυτοί» λέει στο η μητέρα που δεν έχει σταματήσει να ζητάει απαντήσεις για το άδικο τέλος του παιδιού της, που δολοφονήθηκε πριν από 11 χρόνια και η σορός του δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα.

«Είμαι πολύ συγχυσμένη, πολύ στεναχωρημένη. Η συγκίνηση αυτή και η ψυχική κατάσταση δεν με αφήνουν να ηρεμήσω. Εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους» μας είχε αναφέρει.

Για τους δύο συλληφθέντες είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του σκοτεινού εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι εκείνοι που έκαναν υποτιθέμενο ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, ενώ στην πραγματικότητα, τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επόμενα 24ωρα, σύμφωνα με το anikolouli.gr αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.