ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαθητές Γυμνασίου στο Ελληνικό διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους

Νέο περιστατικό διακίνησης φωτογραφιών, μετά την υπόθεση στη Ναύπακτο

Μαθητές Γυμνασίου στο Ελληνικό διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους

Μετά την υπόθεση στη Ναύπακτο, όπου μαθητές διακινούσαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες συμμαθήτριάς τους, στη δημοσιότητα, ήρθε άλλο ένα αντίστοιχο περιστατικό το οποίοσημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Ελληνικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του νεαρού κοριτσιού, ηλικίας 14 ετών, «δύο αγόρια από τη Β’ Γυμνασίου την τράβηξαν φωτογραφίες και τις επεξεργάστηκαν, τις παρουσίαζαν γυμνές και τις έδειχναν».

Το κορίτσι δεν άφησε καθόλου χρόνο να περάσει και απευθύνθηκε αμέσως στη Διευθύντρια του σχολείου.

«Αρχικά, ο ένας τα έριχνε στον άλλον. Τελικά ήταν και οι τρεις και την επομένη μάς κάλεσε να συναντηθούμε η διευθύντρια», ανέφερε ο πατέρας, μιλώντας στο MEGA.

Ο κύριος δεν κινήθηκε νομικά, καθώς πρόκειται για 13χρονα αγόρια που δεν είχαν αντιληφθεί το αδίκημα που διέπρατταν.

«Το κατάλαβε το παιδί. Βούρκωσε κιόλας και συγκίνησε κι εμένα». «Μπορούσαμε να κινηθούμε νομικά. Δεν το κάναμε, γιατί είναι παιδιά μας. Έκαναν λάθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 14χρονη κοπέλα είπε να μην φοβούνται τα κορίτσια και να το καταλαβαίνουν αμέσως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.