ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέγαρα: «Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά – Άμα το γνώριζα θα τα έπαιρνα», λέει ο πατέρας του 4χρονου

«Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι - Ο μικρός είναι σοβαρά»

Μέγαρα: «Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά – Άμα το γνώριζα θα τα έπαιρνα», λέει ο πατέρας του 4χρονου

Οι Αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 23χρονο Ρομά ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τους καταυλισμούς εντός και εκτός Αττικής την ώρα που ο μικρός Ραφαήλ εξακολουθεί να δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Την ίδια ώρα, στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διακομίστηκαν, εκτός από τον 4χρονο και τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του, ηλικίας 11, 10 και 8 έτων, κατόπιν αυτεπάγγελτης αστυνομικής προδικαστικής έρευνας και παραγγελίας από την Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών. Μάλιστα, ο 8χρονος διαγνώστηκε με κάταγμα στο χέρι, το οποίο αντιμετωπίστηκε χειρουργικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, τα αδέρφια του 4χρονου, θα υποβληθούν σε εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα, ενώ θα γίνει και παιδοψυχιατρική εκτίμηση σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο βιολογικός πατέρας των παιδιών τόνισε ότι το παιδί παραμένει σε σοβαρή κατάσταση: «Εγκεφαλικά δεν πάμε καλά. Στο νοσοκομείο είμαι. Δεν γνώριζα τι ζούσαν τα παιδιά. Άμα το γνώριζα, θα τα έπαιρνα. Του δεύτερου γιου μου του έχουν βάλει λάμες στο χεράκι. Ο μικρός είναι σοβαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, συγγενής της μητέρας των παιδιών υπογράμμισε ότι ο έμαθε πως ο 23χρονος κρύβεται στα Μέγαρα και πως ο άνδρας χτυπούσε τα παιδιά με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα: «Σε νέο χειρουργείο υποβλήθηκε ο 4χρονος. Οι γιατροί ανακάλυψαν πως το δεύτερο αγοράκι είχε κάταγμα και χρειαζόταν χειρουργείο. Το παιδί λέει όλη την αλήθεια πως έτρωγαν ξύλο από τον δράστη. Τους χτύπαγε με σίδερο και τους έλεγε να μην πουν τίποτα. Έμαθα πως είναι στα Μέγαρα και κρύβεται εκεί ο δράστης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.