ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μέλος της συμμορίας που άνοιγε σπίτια ο δράστης που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς

Ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές

Μέλος της συμμορίας που άνοιγε σπίτια ο δράστης που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς

Ένα μέλος συμμορίας με εξειδίκευση στο να «αδειάζει» σπίτια στην Αττική, αποτελεί τον δράστη των πυροβολισμών εναντίον τριών Κρητικών σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο δράστης των πυροβολισμών που καταζητείται αφού τραυμάτισε τους τρεις Κρητικούς οι οποίοι διασκέδαζαν στο Γκάζι τον περασμένο Δεκέμβριο, ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών στην Αττική, κατά τη διάρκεια των οποίων εξαρθρώθηκαν έξι συμμορίες με 237 μέλη και κέρδη 1,4 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Δεκεμβρίου 2023 μία παρέα με έξι, επτά άνδρες από την Κρήτη διασκέδαζαν στο Γκάζι καθώς ένας εξ’ αυτών επρόκειτο να παντρευτεί τις επόμενες ημέρες.

Η παρέα πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν σε ένα κλαμπ.

Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία. Λίγο μετά και ενώ κάποιοι έτρωγαν, ένας από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα, φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί τζιπ. Το τζιπ σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δύο άτομα κατέβηκαν και τους πλησίασαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας εκ των δυο έριξε χαστούκι σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους. Τραυματίστηκαν ένας 28χρονος και δύο αδέρφια, όλοι από την παρέα των Κρητικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.