ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μενίδι – Αδέρφια 44χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος: «Αποκλείεται να αυτοκτόνησε – Δεχόταν πολύ ”πόλεμο” στη δουλειά»

«Έλεγε ότι ''είμαι πασάς στα Γιάννενα, έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι'' και καμάρωνε - ''Με έχουν στα ώπα-ώπα"»

Μενίδι – Αδέρφια 44χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος: «Αποκλείεται να αυτοκτόνησε – Δεχόταν πολύ ”πόλεμο” στη δουλειά»

Ξεσπούν τα αδέλφια του 44χρονου πατέρα δύο κοριτσιών, ο οποίος στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου (2/12), εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στο αμάξι του στο Μενίδι. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι ένας άνθρωπος, που λατρεύει την οικογένειά του, που δεν είχε λόγο να το κάνει, ένας αξιόλογος πατέρας, υπέροχος σύζυγος, σας το λέω όχι επειδή είναι αδελφός μου, επειδή είναι έτσι τα πράγματα».

«Πήγε ο αδελφός μου να αφήσει την κόρη του σε ένα πάρτι, επιστρέφοντας πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του. Ειδοποιήθηκε η νύφη μου. Βρήκανε τα στοιχεία της από τις πινακίδες, την πήραν τηλέφωνο, πήγε από εκεί. Καταλαβαίνετε την γυναίκα του να αντικρίζει τον άνθρωπό της να καίγεται μέσα στο αμάξι;» πρόσθεσε η αδελφή του για όσα συνέβησαν μόλις τρία χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

«Προβλήματα δεν υπήρχαν. Ήταν οικογενειάρχης, δουλεύαν και οι δύο. Είχαν τα παιδιά τους. Η κόρη του σπούδαζε, μία χαρά οικογένεια» συμπλήρωσε, αν και υπάρχουν αναφορές πως το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα εκείνο το απόγευμα στο σπίτι τους.

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ και συγκεκριμένα στις 22.10, η 42χρονη σύζυγός του, τον κατήγγειλε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας για ξυλοδαρμό. Αμέσως δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτηση του 44χρονου. Ωστόσο, ο άνδρας είχε ήδη εντοπιστεί νεκρός μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

«Δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο γιατί λάτρευε την οικογένειά του και τα παιδιά του. Έλεγε ότι ”είμαι πασάς στα Γιάννενα, έχω τρεις γυναίκες στο σπίτι” και καμάρωνε. ”Με έχουν στα ώπα – ώπα οι γυναίκες μου”» ανέφερε στη συνέχεια η αδελφή του την ώρα που το πόρισμα της Πυροσβεστικής αναμένεται για να ρίξει φως στα αίτια της πυρκαγιάς.

«Ένας ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του;» λέει ο αδελφός του

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδελφός του θύματος τονίζοντας κι αυτός ότι αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

«Ότι τον απείλησε, ότι θέλω να χωρίσουμε και… και… πιάστηκαν στα χέρια, μπορεί να έγινε. Που δεν το νομίζω. Ο άνθρωπος ήταν σαν υπάλληλος σε εταιρεία πετρελαίου. Ένας ενδιαφέρθηκε να πάει να πάρει κατάθεση από τον χώρο εργασίας του;» αναρωτήθηκε από την πλευρά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Ο αδελφός μου ήταν ένας αγνός, δεν πείραζε και στη δουλειά του ήταν υπεράριστος. Και δεχόταν πάρα πολύ ”πόλεμο” μέσα στη δουλειά του. Πελάτες υψηλού επιπέδου ήθελαν μόνο αυτόν για να πηγαίνουν και να τους γεμίζει με καύσιμα. Όλοι τον είχαν στην μπούκα διότι ”ποιος ο λόγος που επιλέγουν εσένα;”. Το συμβάν έγινε στα 100 μέτρα από τη δουλειά του. Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.