ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μενίδι: Έβαλε φωτιά στο αμάξι της πρώην συντρόφου του για να την εκδικηθεί

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα

Μενίδι: Έβαλε φωτιά στο αμάξι της πρώην συντρόφου του για να την εκδικηθεί

Χειροπέδες σε δύο άτομα πέρασε η αστυνομία την Παρασκευή 22 Μαρτίου καθώς ένας εκ των δύο έβαλε φωτιά σε αμάξι της πρώην συντρόφου του στο Μενίδι επί της οδού Αετόπετρας για να την εκδικηθεί. 

Συγκεκριμένα, δύο νεαρά άτομα περιέλουσαν με βενζίνη ένα παρκαρισμένο όχημα εξαιτίας ενός χωρισμού. Ο ένας άνδρας δηλαδή είχε χωρίσει με τη σύντροφό του και αποφάσισε να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό της για εκδίκηση.

Ο δράστης μαζί με τον συνεργό του, μόλις έβαλαν τη φωτιά, κινήθηκαν με ένα ΙΧ μικρού κυβισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως η ΟΠΚΕ ανέλαβε δράση και έτσι καταδίωξαν το όχημα. Μάλιστα, οι δύο άνδρες προσπάθησαν να χτυπήσουν τους αστυνομικούς. Τελικά, συνελήφθησαν  και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα έχοντας πολλές κατηγορίες σε βάρος τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.