ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μενίδι: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του 33χρονου που πόζαρε με καλάσνικοφ σε βίντεο

Φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές με την συμμετοχή του σε συμμορία

Μενίδι: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του 33χρονου που πόζαρε με καλάσνικοφ σε βίντεο

Στη σύλληψη άνδρα που εμφανίζεται να κρατά ένα πυροβόλο όπλο σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού Vice, το οποίο γυρίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη Δυτική Αττική, προχώρησαν χθες Πέμπτη στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς διατηρεί σχέσεις με γνωστό ράπερ, ενώ έχει συμμετάσχει και σε βίντεο κλιπ ραπ τραγουδιών.

Ο άνδρας συνελήφθη έπειτα από την έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι του στην περιοχή του Μενιδίου, όπου εντόπισαν το πυροβόλο όπλο που εμφανιζόταν να κρατάει στο ντοκιμαντέρ.

Μάλιστα φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε επιθέσεις με στόχο χρηματοκιβώτια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων.

Παράλληλα, συνελήφθη μία 28χρονη, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της στιγμή της εφόδου, ενώ κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ και μία καραμπίνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν χθες (7-2-2022) το μεσημέρι στις Αχαρνές, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., δύο ημεδαποί (33χρονος άνδρας και 28χρονη γυναίκα), κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ κλπ.

Ειδικότερα, στην ανωτέρω Υπηρεσία περιήλθε πληροφορία σχετικά με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται άτομο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, να κρατάει στα χέρια του πυροβόλο όπλο και να πυροβολεί με αυτό 4 φορές στον αέρα, ευρισκόμενο σε αύλειο χώρο οικίας, εντός κατοικημένης περιοχής.

Από την προανακριτική έρευνα, εξακριβώθηκε η διεύθυνση της ανωτέρω οικίας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη της ως άνω περιγραφόμενης πράξης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov, με 2 γεμιστήρες, μία εκ των οποίων περιείχε 16 φυσίγγια
επαναληπτική καραμπίνα και 2 γεμιστήρες
109 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου
αναλογικός ασύρματος
72 αναβολικά χάπια
κινητό τηλέφωνο
Εντός της οικίας βρέθηκε η 28χρονη, η οποία και συνελήφθη για τα ως άνω περιγραφόμενα αδικήματα.

Ο 33χρονος παρουσιάσθηκε αυτοβούλως, στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.