ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μενίδι: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες για την επίθεση με μαχαίρι σε κατάστημα ρούχων

Σεσημασμένος ο δράστης

Μενίδι: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες για την επίθεση με μαχαίρι σε κατάστημα ρούχων

Συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5), το άτομο που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το απόγευμα της Πέμπτης μαχαίρωσε μία γυναίκα με καταγωγή από την Κίνα μέσα στο κατάστημα ρούχων διατηρεί στην οδό Φιλαδελφείας στο Μενίδι με κίνητρο τη ληστεία.

Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν πως επρόκειτο για ανήλικο Ρομά, το άτομο που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής είναι 22 ετών. Η σύλληψη του έγινε στο Μενίδι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το δεύτερο άτομο με το οποίο εισέβαλαν μαζί στο κατάστημα και τραυμάτισαν σοβαρά τη γυναίκα από την Κίνα. Ο 22χρονος είναι σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα κατά το παρελθόν, κινήσεις του είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το θύμα της επίθεσης, παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.