ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσολόγγι: 50χρονη διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο – «Μακάρι να μην συνέβαινε» λέει η αδελφή του ιδιοκτήτη

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, πως μπορεί να έγινε αυτό που έγινε»

Μεσολόγγι: 50χρονη διαμελίστηκε σε κρεοπωλείο – «Μακάρι να μην συνέβαινε» λέει η αδελφή του ιδιοκτήτη

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες (29/9) βράδυ στο Μεσολόγγι, όπου μια 50χρονη διαμελίστηκε από μηχανή κρέατος μέσα σε κρεοπωλείο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν η Άννα πήγε στο κρεοπωλείο επί της οδού Σταυροπούλου για να καθαρίσει το κατάστημα μαζί με την 18χρονη κόρη της.

Την ώρα που η 18χρονη καθάριζε την είσοδο του κρεοπωλείου άκουσε ουρλιαχτά από την κουζίνα και έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Τότε, είδε τη μητέρα της να έχει πιαστεί από τα μαλλιά στη μηχανή που κόβει το κρέας και να έχει γίνει κομμάτια. Η κοπέλα βγήκε στον δρόμο, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο κατάστημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Δυστυχώς, η γυναίκα από την Αλβανία ανασύρθηκε νεκρή και παραμένει άγνωστο πώς μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στη μηχανή του κρέατος αλλά και πώς αυτή πήρε εμπρός διαμελίζοντας την 50χρονη.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην Αστυνομία.

Ο πατέρας του συλληφθέντα, γνωστός κρεοπώλης του Μεσολογγίου, και η αδελφή του εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο της 50χρονης χωρίς να έχουν ακόμα εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, πως μπορεί να έγινε αυτό που έγινε. Κρίμα για την κοπέλα. Μακάρι να μην συνέβαινε», λέει η αδελφή του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη Άννα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.