ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσολόγγι: Η οικογένεια του Μπάμπη κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια

Μήνυση και κατά του 50χρονου κρεοπώλη

Μεσολόγγι: Η οικογένεια του Μπάμπη κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια

Εξακολουθούν να είναι άκαρπες για 13η ημέρα οι έρευνες για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ενώ οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση «τρέχουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου αγνοούμενου, Κώστας Δημόπουλος, καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μήνυση καταθέτει κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατά εξακολούθηση.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες, η κηλίδα αίματος που εντοπίστηκε σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, και η οποία εστάλη για διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αρχικά θεωρήθηκε ότι αποτελεί ένα πρώτο στοιχείο το οποίο θα έδινε νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Ωστόσο φαίνεται να πρόκειται για κηλίδα αίματος που προέρχεται από πτηνό και όχι από άνθρωπο. Οι έρευνες, πάντως, στη συγκεκριμένη βάρκα έγιναν τυχαία από τους αστυνομικούς, διότι η βάρκα φαίνεται να ανήκει σε πρόσωπο γνωστό του κρεοπώλη, ο οποίος ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε τον Μπάμπη Κούτσικο ζωντανό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή οι ανακρίσεις συνεχίζονται από την αστυνομία του Μεσολογγίου με τις καταθέσεις δύο φίλων του κρεοπώλη, με τους οποίος φέρεται να είχε επικοινωνία ο 50χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.