ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεσολόγγι: Λαθροϋλοτόμοι επιτέθηκαν με τσεκούρι σε δασοφύλακες

Έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους

Μεσολόγγι: Λαθροϋλοτόμοι επιτέθηκαν με τσεκούρι σε δασοφύλακες

Ένας δασοφύλακας και ένας οδηγός του Δασαρχείου Μεσολογγίου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τρεις αθροϋλοτόμους που έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν με τσεκούρι όταν τους εντόπισαν επ’ αυτοφώρω να κόβουν δέντρα στην θέση Μπαχατούρη της κοινότητας Ζευγορακίου.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν φέρει στο σημείο δυο φορτηγάκια τύπου βαν, στα οποία φόρτωναν με ένα τρακτέρ τους κορμούς των δέντρων που είχαν κόψει!

Οι δασικοί υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι οι λαθροϋλοτόμοι είχαν ήδη μετατρέψει κορμούς δρυός σε καυσόξυλα 2,50 χωρικών κυβικών μέτρων, ενώ μια ολόκληρη βελανιδιά ήταν δεμένη με συρματόσκοινο στο τρακτέρ έτοιμη για να φορτωθεί.

Όταν, όμως, κατευθύνθηκαν προς ένα από τα φορτηγάκια για να κάνουν έλεγχο, δέχτηκαν επίθεση με τον ένα εκ των δραστών, ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει προς το μέρος τους ένα… τσεκούρι, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι δασικοί υπάλληλοι φοβήθηκαν για τη ζωή τους και έφυγαν από το σημείο με προορισμό το αστυνομικό τμήμα Γαβαλούς, όπου υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος των τριών αγνώστων για απόπειρα ανθρωποκτονία και παραβάσεις της Δασικής Νομοθεσίας και η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.