ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μεσολόγγι: Με ποιον τρόπο έπεισε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης να τον ακολουθήσει τη νύχτα της εξαφάνισης

Φάνηκε πως ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη να βρεθούνε και όχι ο 31χρονος τον 50χρονο

Μεσολόγγι: Με ποιον τρόπο έπεισε τον Μπάμπη ο κρεοπώλης να τον ακολουθήσει τη νύχτα της εξαφάνισης

Ακριβώς 15 ημέρες έχουν συμπληρωθεί από την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και διαρκώς νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την μυστηριώδη υπόθεση.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό , ο 31χρονος φαίνεται πως πείστηκε να συναντήσει τον κρεοπώλη ενώ δεν ήταν αυτή η πρόθεσή του, κάτι που μαρτυρά πως ο 50χρονος είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία (;) του άτυχου άνδρα.

Αυτό ουσιαστικά καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς πως ο 31χρονος ζήτησε να τον αφήσει ο κατηγορούμενος σε συγκεκριμένο σημείο για κυνήγι, καθώς ούτε καν φορούσε ρούχα για μια τέτοια ενέργεια.

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, φάνηκε πως ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη να βρεθούνε και όχι ο 31χρονος τον 50χρονο.

Ωστόσο, δεν ήταν τελικά και τόσο φίλοι, όσο παρουσιάζει ο 50χρονος κρεοπώλης, ο ίδιος και ο Μπάμπης Κούτσικος.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό ο 31χρονος και ο 50χρονος είχαν έναν άγριο καυγά 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη στο κατάστημα του κατηγορούμενου και μάλιστα ο αγνοούμενος ανέφερε «Μου τα χρωστάς, δώσε μου τα λεφτά μου».

Οι τόνοι, ωστόσο έπεσαν γρήγορα, καθώς απέναντι υπήρχαν γνωστοί και των δυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβάν αυτό έχει υποπέσει στην αντίληψη των Αρχών και φαίνεται πως οι οικονομικές διαφορές ήταν η βασική αιτία για τα όσα μοιραία συνέβησαν την 4η Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.