ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης έκανε αναζητήσεις για «κρυμμένο θησαυρό» στο διαδίκτυο μία ημέρα πριν εξαφανιστεί

Εντείνονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης έκανε αναζητήσεις για «κρυμμένο θησαυρό» στο διαδίκτυο μία ημέρα πριν εξαφανιστεί

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι, όπου η αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία, προκειμένου να βρει τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που αγνοείται εδώ και 15 ημέρες.

Ο κρεοπώλης, εις βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

«Δεν αποκλείεται η εμπλοκή κι άλλου ατόμου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. «Η έρευνα δεν σταματάει εδώ, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εμπλοκή άλλων ανθρώπων. Θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε ό,τι στοιχείο βρίσκουμε για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο», ανέφερε.

Μέχρι στιγμής, είπε η κυρία Δημογλίδου, δεν έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρο. Όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, δόθηκε κάποιο ραντεβού ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη, που όμως δεν αφορούσε σε κυνήγι.

Το κυνήγι θησαυρού

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το σενάριο ο κρεοπώλης να παρέσυρε τον Μπάμπη τη μοιραία νύχτα σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Ήδη, την προηγουμένη της εξαφάνισής του, ο 31χρονος έκανε σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Στο κινητό του πληκτρολογούσε αναζητήσεις όπως «πώς βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς», «τι σημάδια βλέπουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο ίδιος είχε παρουσία σε ιστότοπο, όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.