ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσολόγγι: Τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 31χρονος με τον 50χρονο – «Φεύγω για Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»

Ο λόγος γίνεται για τις 17.000 ευρώ που φέρεται να είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο αγνοούμενο

Μεσολόγγι: Τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 31χρονος με τον 50χρονο – «Φεύγω για Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι.

Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε ο αγνοούμενος με τον 50χρονο κρεοπώλη.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό, ο 50χρονος κρεοπώλης έσβησε από το κινητό του μήνυμα που είχε λάβει από τον αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο και το οποίο έγραφε: «Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Ο λόγος γίνεται για τις 17.000 ευρώ που φέρεται να είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο αγνοούμενο και τα οποία σύμφωνα με τους συγγενείς του τελευταίου δεν τα επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο τον κρεοπώλη, το ποσό ήταν μικρότερο, περίπου 7.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λόγος φυσικά για τις 17.000 ευρώ που είχε δανειστεί ο 50χρονος από τον 31χρονο για να αγοράσει κρέατα, ωστόσο σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη δεν τα επέστρεψε ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.